Nyugdíjas üdülés

Öregem, ha ezt a klubban elmesélem...

Nem is igazi nyugdíjas az, aki nem látogatott még el a festői szépségű Duna parti Regatta Szabadidőközpontba, a nyugdíjas üdülés egyik kedvelt helyszínére.
Fedezzenek fel minden nap más és más Duna parti várost! Szentendre, Visegrád, Vác, Esztergom. Kiránduljanak, sportoljanak, az este zenés mulatság megszervezését pedig bízzák ránk!

Kedvezményes ajánlat nyugdíjas csoportoknak:
  3 nap / 2 éj félpanzióval: 10.400 Ft/fő

 

A zenés est megszervezése a mi ajándékunk!

Nyugdíjas üdülés

Nyugdíjas üdüléseink gazdag programkínálatával teszi lehetővé a Szentendrei-sziget és a Budapest környéki látnivalók megtekintését. Az általunk szervezett kirándulások általában fél naposak, így nagyobb fáradtságot nem igényelnek. Aki nagyon fárasztónak érezné a mindennapos kirándulást, az nyugodtan megteheti, hogy kihagy egyet-egyet és élvezi a Szabadidőközpontunk által nyújtott békét és csendet. A kirándulásokat követő délutánokon szabadprogram van, melyet eltölthetik a Szabadidőközpontunkban aktív pihenéssel.

Amennyiben helyszínt keres nyugdíjas üdülésének, megtalálta!
Tekintse meg Szabadidőközpontunk fényképeit! >>

Termeink

Társalgó és 4 különböző méretű terem várja vendégeinket, melyekben vetélkedők, foglalkozások, film vetítések  és egyéb programok rendezhetők.

 

Szállás

Szabadidőközpontunkban 60 fő kényelmes elszállásolását tudjuk biztosítani.

"B épület" - Hotel épület

  • 2-8 ágyas fürdőszobás szobák (16 szoba – 60 fő befogadására alkalmas)

 

Étkezés

Szabadidőközpontunk házias menükkel várja vendégeit, és természetesen igény szerint vegetáriánus, diétás, tej- és lisztérzékeny ételeket is elkészítünk.

Duna partunk remek helyszíne egy közös bográcsozásnak, szalonnasütésnek, parkunkban pedig kiváló csapatépítő és szabadtéri programok szervezhetők mindenki számára. Ehhez az eszközöket, az alapanyagokat és a tűzifát Szabadidőközpontunk biztosítja.

 

Területünket teljes önellátással is igénybe vehetik, úgy, hogy 0-24 óráig zártkörűen Önöké a szabadidőközpontunk.

B épületünkben ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítunk!Itt találhatsz meg bennünket!

uzenet1

Hírlevél feliratkozás