Ifjúsági táborok

Általános iskolásoktól az egyetemistákig

A családias hangulatú Regatta Szabadidőközpont a különböző korosztályú ifjúsági táborok kedvelt és keresett helyszíne.
Legyen az erdei iskola, osztálykirándulás, gólyatábor vagy egyéb tematikus táborok (zenetábor, tánctábor, dráma –és művészeti tábor stb.) mindenki felüdülhet, kikapcsolódhat, vagy képezheti magát.
Ehhez hatalmas füves park, sportpályák és 200 méter hosszú saját Duna part biztosítja az idilli környezetet. Szabadidőközpontunk Szentendre, Visegrád, Budapest közelsége miatt remek kirándulások kiindulópontja, széles kínálatunkban pedig minden korosztály kedvére válogathat a neki leginkább megfelelő programok között.
Két épületünk közül választhatnak kedves vendégeink. Az „A” épületünkben igazi táborhangulatban, 2-6 fős, emeletes ágyakkal ellátott, külön fürdőszobás szobákban élvezhetik a nyaralást a gyermekek. „B” épületünkben 2-8 fős szobáink vannak, erkéllyel a Dunára vagy a parkunkra.

Parkunk és Duna partunk a küzdősportokat űző csoportok kedvenc edzőhelye. Dunai stégünk kialakításakor a vízi edzőtáborok felkészüléséhez szerettünk volna segítséget nyújtani. A kirándulásokon túl, felejthetetlen élmény tud lenni esti programként a bográcsozás, szalonnasütés vagy a tábortűz a Duna parton. Mégis a legfontosabb, hogy a hosszú, fárasztó tanév után olyan helyen táborozzanak a gyerekek, melyre mindig örömmel gondolnak vissza. Mi ezt kínáljuk minden vendégünknek!
 

Erdei iskola – Harkályokkal egy padban

Szabadidőközpontunk gyönyörű, tágas zöld övezete kitűnően alkalmas erdei iskolák számára. Hatalmas parkos terület ősfákkal, melynek szomszédságában a Duna-Ipoly Nemzeti Park védett területe található. Itt a gyerekek megismerhetnek számos olyan dolgot személyesen is mit eddig csak betűk formájában olvashattak a természetismereti könyvekből. Mindenkit vár ez a gyönyörű sziget a Duna szépségeivel együtt.

További részletek és kedvezményes ajánlatok >>

Osztálykirándulás

Budapesthez közel, de mégis úgy tűnik, mintha egy távoli kis szigeten helyezkedne el a Regatta Szabadidőközpont. A Dunakanyar közelsége miatt remek kirándulások kiindulópontja. Sportpályáinkon, hatalmas füves területünkön tartalmasan lehet eltölteni ezt a rövidke vakációt. Ha nem csak a szórakozás, de a tanulás is belefér az időbe, választhatnak programjaink közül. (íjászat, természetismereti séta, éjszakai túra stb.)

További részletek és kedvezményes ajánlatok >>

Diák szervezetek táborai, gólyatáborok – Jó madaraknak
Az egyetemi táborok szívesen választanak bennünket, mivel a fővároshoz közel, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen vagyunk. A Regatta Szabadidőközpont egy három hektáros Duna parti, parkos területtel is rendelkezik valamint, több nagyméretű teremmel. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy esti bulihoz is adottak a feltételek.

További részletek és kedvezményes ajánlatok >>

Dráma táborok – 24 óra vidámság
A tematikus táboroknak a szórakozás és a munka szinte egyet jelent. Nem mindegy ám, hogy ezt a komoly szakmai munkát hol végzik a gyerekek. A Duna parti Regatta Szabadidőközpontban akár egy 130 fős tábor is elfér. A szakmai csoportoknak 5 különböző méretű terem el a rendelkezésükre. A kikapcsolódásra a hatalmas területünk, a Duna part, a salakos focipálya, a ping-pong, és a röplabda pálya gondoskodik.

További részletek és kedvezményes ajánlatok >>












Itt találhatsz meg bennünket!

uzenet1

Hírlevél feliratkozás